Μήνυμα για τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019 του υπ. βουλευτή Κυκλάδων με το ΜέΡΑ25 Σταυριανού Μ. Εμμανουήλ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
μανος σταυριανος

Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες, συντοπίτισσες και συντοπίτες, φίλες και φίλοι

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες, τόσο στον κόσμο σε όλη την Ελλάδα που με την ψήφο του, έστειλε το ΜέΡΑ25 στα κοινοβουλευτικά έδρανα με εννέα παννάξιους συνοδοιπόρους μας, όσο και τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες, που έδωσαν στην πολυνησιακή μας περιφέρεια, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά του ΜεΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους τρεις συνυποψηφίους μου στις Κυκλάδες (Παντελαίου Τόνια, Κωνσταντινίδη Άννα και Σκαγιά Δημήτρη) καθώς και στον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Αλέξανδρο Μπίστη, που με τον πολιτικά ορθό, δίκαιο και σεμνό αγώνα τους, συνέβαλαν τα μέγιστα στα παραπάνω αποτελέσματα.

Τέλος, ένα βαθύ και ανιδιοτελές ευχαριστώ, σε όλες και όλους όσοι με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους, στην πρώτη μου αυτή εκλογική προσπάθεια, σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Το ταξίδι της προεκλογικής περιόδου ήταν μικρό, είχε αρκετή πίεση αλλά η επαφή με τους ανθρώπους πρόσθεσε στις αποσκευές μου πολλές εμπειρίες.

Κλείνοντας, δεν υπάρχουν καταλληλότερα λόγια για να εκφραστούμε συλλογικά στην ελληνική κοινωνία, από αυτά του Γραμματέα μας στο ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη: «Το ποσοστό του ΜέΡΑ25 είναι μικρό, αλλά αρκετά μεγάλο για να αλλάξει πολλά από εδώ και πέρα. Προχωράμε!»

Σταυριανός Μάνος,

υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων του ΜέΡΑ25